Design a site like this with WordPress.com
Kom igang

Om mig

Bag morforsoeg.dk står jeg. Jeg hedder Mette og er 32 år. Jeg er mor til Frederik fra 2016 og Anna fra 2018. Derudover er jeg godt gift med Jan, som sørger for at give mig ro og plads til at følge mine drømme – også de urealistiske af slagsen.

Jeg er ikke tilhænger af den traditionelle måde at præsentere sig selv på, hvor det første man fortæller er, hvilken stilling man har, måske fordi jeg ikke har nogen. Hvis jeg skulle præsentere mig selv efter den model, så ville jeg være ufaglært og arbejdsløs (!)

Jeg vil meget hellere høre om folks drømme, ideer og erfaringer!

Jeg selv er drømmer, idealist, globetrotter og fuldtidsmor. Jeg får nye ideer hver eneste dag. Nogle af dem bliver hurtigt skudt til jorden, andre får lov at leve lidt længere tid, før de dør, og så til sidst er der nogle få, som faktisk bliver til noget helt vidunderligt. Som for eksempel ideen om at skabe et bofællesskab på Tåsinge. Den er jeg kommet i mål med, så i dag bor min familie sammen med min søster og hendes familie i et skønt hus lige i vandkanten på den smukke ø Tåsinge.

Før jeg fik børn, har jeg rejst i det meste af verden, og jeg har elsket hvert sekund af det. Jeg lider af uhelbredelig udlængsel, og drømmer om at vise mine unger hele den vide vidunderlige verden.

Jeg har siden mine helt unge år haft perioder, hvor jeg har kæmpet med psykisk sygdom, og jeg har et ønske om, at være med til at bryde tabuiseringen, ved at tilføre en masse ærlighed og humor til emnet.

Tusind tak fordi du læser med – det betyder mere end du aner!

Advertisement

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: