Velkommen

Velkommen til MORFORSØG!

Hvor er det fedt, at du læser med! Jeg har en drøm (det er faktisk løgn – jeg har cirka en milliard drømme), men lige herinde har jeg én rigtig vigtig drøm om at få dig til at grine af alle de vanvittige ting der hører med til titlen mor. Jeg vil dele ud af de skøre tanker og bekymringer der følger med i forsøget på at være en alletiders mor.

Jeg vil introducere dig til mine “morgåder”, som er alle de tossede gåder vi mødre bliver stillet over for dagligt. Hvad gør man for eksempel, hvis man bliver afsløret i at være en curlingmor? Hvor vigtigt er det egentlig at børste tænder på sine børn? Og hvor meget idioti kan man give sin ammehjerne skyld for? Den slags gåder fylder meget i min hverdag, og de refleksioner der følger med, kan få mig til, både at grine og græde.

Jeg vil komme med små vidunderlig glimt fra hverdagen, men jeg vil også vende vrangen ud på mig selv, og vise nogle af de sider der følger med, når man pludselig har fået en stilling man ikke kan sige op. Jeg håber at kunne dele ting, som får dig til at tænke, at du nok ikke er blevet helt vanvittig endnu, for der er i hvert fald minimum én anden mor der har lige så underlige tanker som dig selv.

Og så en lille kliché, som jeg håber at kunne overbevise dig om er sand:

Så længe man hele tiden forsøger at gøre sit allerbedste som mor, så er man god nok, lige præcis som man er.

Tusind tak fordi du læser med!

Bonusinfo: Hvis du gerne vil holde dig opdateret på nyt indhold herinde, så klik på follow nede i bunden af siden, og skriv din e-mailadresse. Så får du en lækker mail, hver gang der sker noget nyt. Alternativt kan du følge min instagram profil @morforsoeg, hvor jeg også altid vil poste det, når jeg skriver et nyt indlæg her på bloggen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: